Spørg os gerne, hvad vi koster

Økonomi spiller en væsentlig rolle i forskningsprojekter. Det samme gør kvalitet.

En billig løsning, der ikke fungerer, er intet værd. Modsat kan en velfungerende løsning være så omkostningsfuld, at den må fravælges.

Derfor konkurrerer vi både på pris og kvalitet. Og det er med det in mente, vi siger, at vores priser er konkurrencedygtige.

Vi påstår ikke, at du ikke kan finde en billigere leverandør et sted i verden. Men vi påstår, at du får svært ved at finde en leverandør, der leverer samme kvalitet som os til samme pris som os.

Vælg kun en supertanker, når du har brug for en supertanker

Står du foran udviklingen af et nyt IT-system til alle borgere og sundhedsansatte i Danmark, har du muligvis brug for en af de helt store spillere på markedet.

Men er din opgave ikke i den størrelsesorden, kan det være en fordel for dig at vælge en mindre leverandør, der er vant til at løse opgaver af den type, du står med.

Det giver mening, både i forhold til pris og kvalitet. Du har kun grund til at vælge en supertanker, når du har brug for en supertanker.

Konkurrencedygtige priser

Det er samtidig forklaringen på, hvorfor vi kan levere gode løsninger billigere end mange af vores konkurrenter.

Hvor de leverer ydelser inden for mange forskellige områder, har vi specialiseret os i IT-understøttelse af forskningsprojekter. Det giver os en besparelse, som vi deler med vores kunder.

Vi har ikke 30 ydelser på hylden, du ikke skal bruge, men som du er med til at betale for. Det er derfor, vi kan vi tilbyde dig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.