Vi forstår, hvad forskere siger

En klassisk udfordring i forbindelse med IT-projekter er, at kunden taler ét sprog og IT-leverandøren et andet. Det kan føre til misforståelser, forsinkelser og øgede omkostninger.

Hos Indiesoft forstår vi, hvad forskere siger. Vi har solid erfaring fra forskningsprojekter og er vant til at arbejde med forskere. Vi forventer ikke, at du kan tale IT-sprog. Men du må godt forvente, at vi kan tale forskningssprog.

Vi kan deltage i alle faser af processen

Vores opgave er at gøre din idé til virkelighed. Nogle gange kræver det hjælp til at løse et specifikt problem. Andre gange er behovet større og mere udefineret.

Er projektet stadig i idéfasen, kan vi bidrage til at kvalificere idéen, så den løfter sig fra »noget i den retning« til et konkret beslutningsoplæg. Det gør vi blandt andet ved at foretage en behovsafdækning og udfærdige en kravsspecifikation.

Er projektet allerede i gang, kan vi bidrage med ledelse, drift og udvikling. Og er projektet i sin sidste fase, kan vi hjælpe med dokumentation og evaluering.

Vi kan kort sagt deltage i alle faser af processen.

Vi er gerne med i det meste

Vi egner os godt til mindre forskningsprojekter, hvor vi kan være med i det meste. Vi er et lille firma, men vi favner bredt, og vi ser klare fordele for alle i at samarbejde på flere niveauer.

Det er umuligt at sætte en fast grænse for, hvornår et projekt er så stort, at vi er for små. Kontakt os gerne, hvis du er i tvivl. Vi er altid klar til at tale om mulighederne for et samarbejde.