Artikler

Her kan du læse artikler, vi selv producerer.

Et fintmasket måleinstrument

Interview med analyseleder Tea Dyekjær, der fortæller, hvorfor Hans Knudsen Instituttet, HKI, har valgt FOKUS som sit værktøj til progressionsmålinger.

»Vi vil gerne dokumentere, at der sker noget godt, mens de er her. Til det formål har vi brug for et mere fintmasket måleinstrument, der kan måle de små skridt, folk tager undervejs. Det mener vi, FOKUS er velegnet til«, siger Tea Dyekjær.

Læs artiklen her.

Lejre Kommune har FOKUS på beskæftigelsesindsatsen

JC_Lejre

Interview med projektleder og udviklingskonsulent Signe Kramer, der forklarer, hvorfor Jobcenter Lejre valgte FOKUS, og hvad jobcentret bruger FOKUS til.

»Edderkoppediagrammerne var afgørende for, at det var FOKUS, vi valgte. Edderkoppediagrammerne gør, at man tydeligt kan se, hvad det er for nogle områder, der halter bagud i forhold til andre, og hvor det giver mening at sætte ind«, siger Signe Kramer.

Læs artiklen her.

Jobcenter Brøndby: FOKUS er lige til at gå til

Receptionsomraadet-lille

Interview med specialkonsulent Morten Østergaard Christensen, der fortæller om Jobcenter Brøndbys erfaringer med FOKUS.

»Vi havde prøvet med andre modeller, og der er også andre udbydere på markedet. Vi valgte FOKUS på grund af prisen, og fordi det er så brugervenligt. Og brugervenligheden var klart det vigtigste«, siger Morten Østergaard Christensen.

Læs artiklen her.